Wint jouw project dé innovatieprijs van 2024?

De Verkiezingen Handhaving en Toezicht zijn weer van start gegaan.  Ben jij betrokken bij een innovatief project dat bijdraagt aan het publieke belang? Meld je project voor 1 februari aan en maak kans op dé innovatieprijs van 2024.

Wat kun je winnen?

De vakjury selecteert uit alle aanmeldingen welk project dé innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2024 verdient. Kiest de jury jouw project uit? Dan ontvang je niet alleen een mooie trofee, maar ook een geldbedrag om de overwinning te vieren. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Toezichtfestival op 18 juni 2024.

Nieuw: festivalprijs

Nieuw dit jaar is de festivalprijs. De vakjury nomineert vijf projecten die kans maken op deze prijs. Van deze projecten wordt een professioneel filmpje gemaakt dat getoond wordt op het Toezichtfestival. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete project en bepalen zo wie er met de wisselbeker naar huis gaat.

Meld je project aan

Wil je meedingen? Meld jouw innovatieve project dan voor 1 februari 2024 aan en wie weet sta jij op 18 juni 2024 op het podium met jouw project. Of het project nu technisch vernieuwend is of juist vernieuwing brengt op het gebied van samenwerking, cultuur of gedrag; alle innovaties binnen toezicht en handhaving zijn welkom.

De organisatie

De Verkiezingen Handhaving en Toezicht worden georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), de Inspectieraad en beroepsvereniging Vide om innovatie in het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren.

Skip to content