Is jouw project goud waard?

De verkiezing voor de Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2015 is van start gegaan. Als jouw project landelijke aandacht verdient, schrijf je dan in. Kanshebbers zijn innovatieve projecten die bijdragen aan een gezonde, veilige en rechtvaardige werk- en leefomgeving.

Een digitaal opkopersregister voor gestolen telefoons, zelfcontrole door agrarische bedrijven, of de inzet van mensen met autisme als camera-operator. Het zijn een paar voorbeelden van projecten die eerder kans maakten op de Innovatieprijs.

In 2012 vond de vorige verkiezing plaats. Toen was het Taxi 2.0 dat de verkiezing won. Deze aanpak – waarbij belastingdienst, toezichthouder ILT en de branche samenwerkten – ondersteunt taxi-ondernemers bij naleving van de regels. Dit jaar zit opnieuw een vakjury klaar om inzendingen te beoordelen op onder meer creativiteit, effectiviteit en uitvoerbaarheid.

Talent Award

Nieuw dit jaar is de Talent Award. De prijs is speciaal voor studenten die werken aan innovatieve projecten. Dus werk je voor je studie aan een goed plan? Ook dan kun je meedoen aan de Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2015. Naast de Talent Award zijn er een juryprijs en een publieksprijs te winnen.

Insturen vóór de zomer

Kanshebbers kunnen projecten tot 10 juli a.s. insturen. De spelregels, een inschrijfformulier en een overzicht van de winnaars van voorgaande verkiezingen zijn te vinden op www.verkiezingenhandhavingentoezicht.nl. De uitreiking van de prijzen vindt plaats in het najaar.

De verkiezingen zijn een initiatief van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, de Inspectieraad en beroepsvereniging VIDE.

Skip to content