23 aanmeldingen voor Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2024

De inschrijftermijn voor de Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2024 is voorbij. De organisatie van de verkiezingen heeft dit jaar 23 aanmeldingen ontvangen!

Vakjury bepaalt winnaar

Eind februari selecteert de vakjury uit alle aanmeldingen welke project dé innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2024 verdient. Deze winnaar wordt tijdens het Toezichtfestival op 18 juni bekend gemaakt. De winnaar krijgt landelijke aandacht en mooie prijzen, zoals een trofee, een artikel op ToeZine.nl en een geldbedrag om de overwinning te vieren.

Nieuw: festivalprijs

Nieuw dit jaar is de festivalprijs. De vakjury nomineert vijf projecten die kans maken op deze prijs. Van deze projecten wordt een professioneel filmpje gemaakt dat getoond wordt op het Toezichtfestival. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete project en bepalen zo wie er met de wisselbeker naar huis gaat.

De organisatie

De Verkiezingen Handhaving en Toezicht worden georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), de Inspectieraad en beroepsvereniging Vide om innovatie in het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren.

Skip to content